Johtotieto tarjoaa valtakunnallisesti myös kaapeli- ja yhteisnäyttöpalveluita

Johtotieto tarjoaa johtojen sijaintitietopalvelujen lisäksi myös yhteisnäyttöpalveluita.  Kun samassa kaivukohteessa on useamman kuin yhden, sopimuksen piirissä olevan johdonomistajan kaapeleita, tilaamme sinulle tarvittaessa – johdonomistajien kaapelien tärkeysmääritykset huomioiden – kaapeleiden yhteisnäytön, jolloin sinun ei tarvitse enää odottaa useiden eri toimijoiden kaapelinäyttäjiä paikalle. Tämän ansiosta johtojen sijaintiselvitys on nopeampaa ja kaikille osapuolille kustannustehokkaampaa.

Jos haluat tietää lisää näyttö- ja yhteisnäyttöpalveluistamme, voit olla yhteydessä Johtotiedon kehityspäällikköön Jari Heiskaseen,
p. 010-3474 930 tai jari.heiskanen(at)johtotieto.fi.

Sijaintitietopalveluista lisätietoa antaa palvelupäällikkö Mia Pekkinen-Helenius,
p. 010-3474 756 tai mia.pekkinen-helenius(at)johtotieto.fi