Tutustu helppokäyttöiseen 24/7 –palveluumme!

Johtotietopankin 24/7-palveluun kirjaudutaan jatkossa Suomi.fi:n kautta vahvalla tunnistautumisella.
Mukana palvelussa ovat kaikki suomalaiset verkkopankit.

Suomi.fi on tarkoitettu kansalaisille, yrityksille ja yhteisöille sekä viranomaisille. Suomi.fi:n kehittämisestä vastaa Väestörekisterikeskus.

Katso myös: https://www.suomi.fi/sivu/tietoa-tunnistuksesta

Vaihtoehtoisesti voit myös kirjautua mobiilivarmenteella tai Katso-tunnisteella:
http://www.mobiilivarmenne.fi/
https://yritys.tunnistus.fi/

Johtotiedosta saat jatkossa Elisan tiedot keskitetysti myös entisen Anvian alueella

Elisa on siirtänyt Anvian alueen kaapeleiden sijaintitietopalvelun Johtotiedolle, joka on valtakunnallinen palveluntarjoaja. Jatkossa Elisa hyväksyy vain Johtotiedon kautta tilatut sijaintitietokyselyt.

Tietoyhteiskuntakaari 241 §:n mukaan ennen maanrakennustyöhön, metsätyöhön, vesirakennustyöhön taikka muuhun telekaapeleita mahdollisesti vaarantavaan työhön ryhtymistä työn suorittajan on vaurioiden välttämiseksi selvitettävä, sijaitseeko työalueella telekaapeleita.

Teleyrityksen on annettava maksutta tietoja kaapeleiden sijainnista.

Teleyrityksen on annettava työn suorittajalle vaaran välttämiseksi tarpeelliset tiedot ja ohjeet.

Kun kaivat tai teet suunnittelutyötä entisellä Anvian alueella, olethan yhteydessä Johtotietoon osoitteessa www.johtotietopankki.fi tai maksuttomassa asiantuntijapalvelussa 0800-12600.

Johtotiedosta saat Elisan kartan maanalaisten kaapeleiden paikallistamista varten. Kaivukohteen niin vaatiessa tilaamme Yhteisnäyttöpalvelustamme kaapelinäytön kohteeseen.

Johtotieto MAXPO messuilla Hyvinkäällä

Tule kuulemaan ja katsomaan, miten Johtotieto tarjoaa Suomen nykyaikaisimmat palvelut helpottamaan maanrakentajien ja suunnittelijoiden työtä niin kentällä kuin toimistolla. Kansainväliset maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden messut järjestetään 7.-9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä ja Johtotieto on jälleen mukana messuilla osastolla B141. Esittelemme toimintaamme ja kerromme mm. modernista tavasta hoitaa kaapeleiden sijaintiselvitys itsepalveluna suositulla ja tietoturvallisella johtotietopankki.fi –portaalilla.

Lisätietoa: www.maxpo.fi

Toivotamme turvallista keskikesän juhlaa

Johtotietopankki on avoinna ympäri vuorokauden myös Juhannuksena.
Suositussa ja helppokäyttöisessä nettipalvelussamme, Kaivajien 24/7:ssä, voit tehdä johtojen ja kaapeleiden sijaintiselvityksen itse. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen kirjautumista varten.
Saat kartat sähköpostiisi ja tarvittaessa kaivukohteeseen tilataan kaapelinäyttö. Jos olet suunnittelija, voit rekisteröityä ja saada kohteesta dwg- tai shp- muotoisia karttoja suunnittelusi tueksi.
Kannattaa tutustua palveluun, myös Juhannuksena.

Ps.  Muistathan hätätilanteessa soittaa maksuttomaan palvelunumeroon 0800-12600.

 

InfraExpo 12.-14.10.2016

Johtotieto on mukana InfraExpo –messuilla. Tule tapaamaan meitä osastolla 3f31.

InfraExpo –messut on teknisen infrastruktuurin oma ammattinäyttely Helsingin Messukeskuksessa. Tässä infrastruktuuriin keskittyvässä ammattitapahtumassa kohtaavat alan päättäjät ja tekijät sekä palveluita ja tuotteita tarjoavat yritykset.

Lisätietoja tapahtumasta ja rekisteröityminen:

Johtotieto tarjoaa valtakunnallisesti myös kaapeli- ja yhteisnäyttöpalveluita

Johtotieto tarjoaa johtojen sijaintitietopalvelujen lisäksi myös yhteisnäyttöpalveluita.  Kun samassa kaivukohteessa on useamman kuin yhden, sopimuksen piirissä olevan johdonomistajan kaapeleita, tilaamme sinulle tarvittaessa – johdonomistajien kaapelien tärkeysmääritykset huomioiden – kaapeleiden yhteisnäytön, jolloin sinun ei tarvitse enää odottaa useiden eri toimijoiden kaapelinäyttäjiä paikalle. Tämän ansiosta johtojen sijaintiselvitys on nopeampaa ja kaikille osapuolille kustannustehokkaampaa.

Jos haluat tietää lisää näyttö- ja yhteisnäyttöpalveluistamme, voit olla yhteydessä Johtotiedon kehityspäällikköön Jari Heiskaseen,
p. 010-3474 930 tai jari.heiskanen(at)johtotieto.fi.

Sijaintitietopalveluista lisätietoa antaa palvelupäällikkö Mia Pekkinen-Helenius,
p. 010-3474 756 tai mia.pekkinen-helenius(at)johtotieto.fi

Maxpo 10.–12.9.2015

Maxpo15_655x102

Tule tapaamaan Johtotiedon maanalaisen infran sijaintitiedon asiantuntijoita Maxpoon! Kansainväliset maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden messut järjestetään 10.–12.9.2015 Hyvinkään lentokentällä. Johtotieto on jälleen mukana messuilla osastolla A152. Esittelemme toimintaamme ja kerromme mm. modernista tavasta hoitaa kaapeleiden sijaintiselvitys itsepalveluna suositulla ja erittäin tietoturvallisella johtotietopankki.fi –portaalilla.

Lisätietoa: www.maxpo.fi