Valtakunnallinen toimija

Johtotieto on valtakunnallinen toimija, jonka palvelussa ovat mukana maamme merkittävimmät johdonomistajat, kuten teleoperaattorit ja energiayhtiöt. Meillä on lähes 30 vuoden kokemus johtojen sijaintitieto- sekä näytönvarauspalveluista, ja tarjoamme myös yhteisnäyttöpalveluita. Johtotieto Oy on kokonaan Suomen valtion omistama ja kuuluu Suomen Erillisverkot -konserniin.

Kumppanisi kaikissa tilanteissa

Vuosittain käsittelemme satoja tuhansia maanrakennusyritysten, kuntien, kaivajien, suunnittelijoiden ja viranomaisten johtojen sijaintitiedusteluja. Varmistamalla etukäteen johtojen ja kaapeleiden sijainnin vältetään onnettomuudet sekä vahingot ja kaivuutyö sujuu jouhevasti. Toiminnallamme ennaltaehkäisemme yhteiskunnan elintärkeiden toimintojen infrastruktuurin vaurioitumista sekä kaivutyön yhteydessä syntyviä henkilö- ja omaisuusvahinkoja.

Tietoyhteiskunnan toiminta on yhä enemmän energia- ja tietotekniikkariippuvaista. Vahingossa katkaistu telekaapeli voi pimentää nettiyhteyden tuhansilta suomalaisilta kertaheitolla. Sähkökaapelin katkaisulla voi aiheuttaa hengenvaaratilanteen. Me suojelemme maanalaista infraa, jotta yhteiskunnan elintärkeät toiminnot eivät häiriinny.

Arvomme ovat luottamus, kehitys ja yhteistyö. Yritysvastuustamme raportoimme Erillisverkkojen GRI-raportissa.Tekijät

Palvelutiimimme rautaiset ammattilaiset opastavat ja neuvovat numerossa 0800 12600 ja osoitteessa info(at)johtotieto.fi.

Petri Nuutinen
Toimitusjohtaja
010 3474 930

Mia Pekkinen-Helenius
Palvelupäällikkö
010 3474 756

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)erillisverkot.fi