Ajankohtaista

22.8.2018 Johtotiedon tietoja tarvitaan myös metsätöissä

Metsäkoneen ohjaamosta on usein vaikea hahmottaa, missä työskentelyalueeen sähkö- ja puhelinlinjat kulkevat. Katso videolta, miten metsätyöntekijä hyödyntää Johtotiedon tarjoamia tietoja työssään.

Lue lisää


6.6.2018 Kaapelien sijaintitiedot olennaisia kokonaisturvallisuudelle

Maanalaisen infrastruktuurin sijaintitiedot pitäisi tarjota tarvitsijoille helposti yhdeltä luukulta. Pääsy sensitiivisen tiedon luo on kuitenkin turvallisuuskysymys. Turvallisuuden ja kaivuluvan helppouden on oltava tasapainossa.

Lue lisää


29.5.2018 Johtotiedon suomalaiset palvelut nyt Avainlipun alla

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Johtotiedolle suomalaisen palvelun Avainlippu-merkin. Johtotieto kuuluu Erillisverkot-konserniin. Avainlippu-merkki on osoitus Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Johtotieto tarjoaa johtojen sijaintitieto- sekä näytönvarauspalveluita sekä yhteisnäyttöpalveluita.

Lue lisää


4.5.2018 Kaapelit esiin ennen kaivamista

Johtotiedon näyttöpalveluilla varmistetaan turvalliset kaivutyöt. Kokemäellä yhteistyö urakoitsijoiden ja näyttöpalvelujen kesken on mutkatonta.

Lue lisää


25.4.2018 Suomi.fi-kirjautuminen käytössä

Kaivajien 24/7 -palveluun kirjaudutaan nyt Suomi.fi:n kautta vahvalla tunnistautumisella. Mukana palvelussa ovat kaikki suomalaiset verkkopankit. Kirjautuminen on helppoa ja turvallista.

Lue lisää


19.4.2018 Ennen kuin alat kaivaa: selvitä johtojen sijainti ja varaa mahdollinen kaapelinäyttö

Vilkkain kaivusesonki kestää toukokuusta syyskuuhun. Pienenkin kaivutyön tekijän pitää varmistaa, että työmaa ei vaaranna maanalaista infrastruktuuria, kuten johtoja tai kaapeleita. Lue ohjeet kaivutyön aloittamiseen ja katso video kaapelinäytöstä.

Lue lisää